Suutuin tänään aamulla itselleni, koska minulla ei ollut - alkoholin suosiollisella avustuksella - voimia mennä kouluun. Annoin periksi jyskyttävälle päänsärylle ja kuvotukselle, joka yritti  sappinesteiden muodossa pyrkiä ulos. Jäin siis nukkumaan.

Pidämme lauantaina pikkujoulut. Olen ostanut joulutorttuainekset valmiiksi.  Ritu tekee sinne ilmeisesti pipareita ja Mia piirakoita ja Jenny karjalanpiirakoita. Loput ihmiset huolehtivat omasta juomapolitiikastaan ja siitä, että heillä on antaa pari euroa, joka sisältää sisäänpääsyn lisäksi myös tarjoilun. Sain myös tietää, että muut järjestäjät ovat päättäneet, että bileissä on lakkipakko. Itse en tonttulakkia omista, mutta luojan kiitos kaukokatseinen ystäväni oli kauppareissullaan ostanut myös minulle tonttulakin. Se tosin unohtui Mialle, mutta eiköhän sen sieltä takaisin saa.

Kohtasin tänään myös suuren ahdistuksen johtuen huonosta koulumenestyksestäni. Ei niin etteikö ahdistus olisi ollut kumppanini jo pitkän aikaa, mutta valmistumiseni taitaa myöhästyä tai jopa peruuntua opinnäytetyön takia. Eipä ole paljoa taitoja saada sitä kunniallisesti läpi.

Itse olen kuoppani kaivanut ja kaiken lisäksi vielä hypännyt sinne.