Uusi vuosi ja uudet kujeet. Tässä voi hyvin kysyä, että mitkä ne uudet kujeet on. En tiedä, kuka tietäisikään mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

 Toivon että se olisi parempi vuosi. Toivon ettei tulisi enää ainuttakaan ystävän menetystä, petosta eikä turhaa huumeidenkäyttöä. Toivon ettei mua kohdeltaisi kuin vanhaa paskaa, mikä tuntui olevan hyvin olennaista vuonna 2005. Toivon, että he käsittäisivät, miltä tuntuu kun luottamus myydään halvalla pois ja ihmetellään sitten monttu auki kun sitä ei saadakaan yhtä halvalla takaisin. Joskus toivon, että heille tehtäisiin samalla tavalla.

 En pysty sanoin kuvailemaan sitä järkytystä, kun saa tietää ihmisen pettäneen. Ei sanan varsinaisessa mielessä kun ottaa huomioon parisuhteen, mutta kuitenkin petetään - nimenomaan se luottamus. Olen selittänyt, yrittänyt löytää ne sanat mutta tuntuu kuin kaikki kuuntelijat ajattelisivat, että suutuin jostain pienestä.

 Sitähän se ei ollut. Kuka tahansa suuttuisi, menettäisi luottamuksen paitsi osallisiin myös niihin joihin voi vielä luottaa. Sitä on tullut niin varovaiseksi kaikkien suhteen eikä halua oikein puhua asioistaan - etenkin jos ne ovat todella henkilökohtaisia.