Äsken oli tauko tuntien välissä. Käytiin siinä tervaamassa keuhkomme ja huomasimme siinä samalla, että tuo pahuksen lumipyryhän tihenee ja hiutaleet suurenevat - ja valitettavasti ne ovat MÄRKIÄ hiutaleita. Kävisköhän nyt niinkin hyvä tuuri, että lumi pysyisi maassa ja saataisiin kaikkien ihanteisiin kuuluva valkoinen joulu.
 Mulle joulu merkitsee hyvää ruokaa ja lämpöä. Jos on sisällä kylmä ni eihän oo kiva vetää napaansa karjalanpaistia, porkkanalaatikkoa, kinkkua sun muita herkkuja joilla sitten kasvatetaan rasvakerrosta. Kesään mennessä se rasvakerros alkaa joitakin ärsyttää, ellei sitten ole niin kuin minä ja verhoudu mahdollisimman peittäviin vaatteisiin ympäri vuoden.
 Eilen mä kävin ostamassa ensimmäisen joululahjan. Poikaystävä tulee saamaan kahden levyn erikoispainoksen Apollo 13-elokuvasta. Kyllä mä sille aattelin jotain muutakin hommata, mutta jos mitään erikoisen fiksua ei löydy, ni onhan ainakin jotain. Leffafriikille on hyvä löytää lahjoja, mutta koska hänen ajatusmaailmansa on lähellä omaani, niin uskon löytäväni hänelle jotain ei-niin-leffamaista.
 Viime jouluna lahjat jäi ostamatta - syy on vieläkin epäselvä. Eihän joulua pelkästään lahjojen takia eletä, mutta se on kiva ettiä ystävälle jotain.